Skip links
150t

We bieden producten aan op maat van zelfstandigen en kleine ondernemingen (B2B). We gaan ook opzoek naar producten of diensten die een meerwaarde kunnen bieden aan uw bedrijf, om zo te kunnen inspelen op de noden van u klanten.

Op maat van uw onderneming
Producten of diensten

We helpen u graag verder in uw zoektocht naar een compleet assortiment producten en of diensten die passen bij uw onderneming. We houden hierbij niet enkel rekening met de prijs- of kwaliteit van het product maar ook met de winstmarge, uw huidig assortiment en eventuele gemiste opportuniteiten.


Ook voor het inrichten van bedrijfspanden, het voorzien van op maat gemaakte infrastructuur, marketingmateriaal, promotie artikelen,.. bent u bij ons aan het juiste adres, Interesse? Neem dan contact met ons op via tothepoint@mementomori.be en we helpen u graag verder met het opstellen van een gepast plan voor u onderneming.

Bestel online

Bekijk snel en gemakkelijk ons assortiment via onze webshop. Niet meteen gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op.

Diensten

Denk hierbij aan het inrichten van een pop-up store, simplifying van bepaalde processen binnen uw bedrijf, deelnemen aan beurzen, ..

Op maat

We gaan opzoek naar producten en- of diensten die speciaal voor uw bedrijf en cliënteel ontworpen of ontwikkeld zijn.

Exclusief

Ook voor speciale of exclusieve zaken en opdrachten die de nodige discretie vereisten bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom met ons samenwerken?

We zeggen ook wel eens nee

Onze kwaliteitseisen liggen heel hoog en dat betekent dat we helaas regelmatig nee moeten zeggen. Niet logisch voor een dienstverlenend bedrijf maar als we niet geloven in een bepaalde oplossing zullen we dat altijd zeggen.

Wij denken vanuit uw klant

Wij redeneren niet enkel vanuit uw bedrijf of uw lokale winkel. Wij kijken naar de lokale markt: welke factoren in de buurt zullen ervoor zorgen dat uw (toekomstige) klant zijn gedrag zal wijzigen.

We’re in it for the long run!

Wij zien onszelf als langdurige samenwerkingspartner. Samenwerken betekent voor ons tijd en kennis investeren, proactief met volle energie om zo samen de beste resultaten te kunnen behalen.