Skip links
150d

Als jouw dag erop zit hoeft dat nog niet te betekenen dat ook jouw zaak moet gaan slapen. Veel mensen hebben verschillende dagritmes en sommigen zullen misschien laat in de avond of ’s nachts pas tijd vinden om op zoek te gaan naar jouw producten of diensten. Ervoor zorgen dat je deur ook dan openstaat is enkel te bereiken door online aanwezig te zijn.

Blijf niet langer offline
Welkom in het digitale tijdperk

We zien het maar al te vaak bij bedrijven of zelfstandigen.
E-mailadressen die eindigen op hotmail, telenet, gmail, ..
Het oogt niet alleen onprofessioneel maar maakt je bedrijf ook gevoelig voor misbruik. Vaak het gevolg van snel te willen starten maar deze keuze kan, op termijn wel schade toebrengen aan de onderneming. Daarom hebben wij Memento Mori Digital opgericht om bedrijven en zelfstandigen te helpen met alles wat ze nodig zouden hebben om de onderneming online op te kaart te zetten. We creëren, beheren en onderhouden alles zodat u zich daar geen zorgen over moet maken. We doen dit in samenspraak met u, zodat we je zo goedkoop en efficiënt mogelijk kunnen laten starten.

Logo's

Logo’s zijn een identificatiepunt; ze zijn het symbool dat klanten gebruiken om je merk te herkennen. Ideaal gezien wil je dat mensen jouw logo direct verbinden met de herinnering aan wat je bedrijf doet – en, nog belangrijker, hoe het ze hun laat voelen. Omdat een goed logo een visueel, esthetisch aantrekkelijk element is, roept het een positieve herinnering op aan je merk.

Websites

Een website hebben is belangrijk omdat je website ook het middelpunt van je online aanwezigheid is. Alle sociale media kanalen en advertenties sturen verkeer voor meer informatie door naar uw website. Een van de leuke dingen aan het internet is dat de grootte van uw bedrijf er niet toe doet. Iedereen kan scoren op Google. Dit is een groot deel van de reden dat een website nog belangrijker is voor een klein bedrijf dan een groot bedrijf.

Mail Server

Een e-mailadres van je eigen domeinnaam laat zien dat je serieus bent over je werk en dat je bereid bent om te investeren in je bedrijf. Dit kan een lange weg gaan in het opbouwen van vertrouwen bij potentiële klanten. Als uw e-mailadres de bedrijfsnaam gebruikt als domeinnaam, is het voor klanten ook makkelijker om je online te vinden. Aan de andere kant, als je een standaard Gmail of Hotmail account gebruikt  kunnen ze achterdochtig worden over uw legitimiteit.

Sociale Media

Sociale media heeft verschillende voordelen voor je bedrijf. Het inzetten van sociale media is goedkoop! Natuurlijk vergt het wel de nodige tijd en inzet, maar je vergroot het bereik van je bedrijf. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid. Als de klant je vaak tegenkomt op sociale media beïnvloed je hun koopgedrag. Zo blijkt uit onderzoek dat klanten die bedrijven op sociale media volgen, vaker hun producten of diensten kopen.

Waarom met ons samenwerken?

Prijs/Kwaliteit

We zorgen ervoor dat u tevreden kan zijn over het eindresultaat zonder dat u zich zorgen moet maken over onverwachte kosten of een veel te hoge factuur. We houden onze prijs zo laag mogelijk zonder dat de kwaliteit hieronder lijdt.

We zijn Realistisch

Logisch, maar in veel gevallen wordt de werkelijkheid toch mooier gemaakt dan hij is om uiteenlopende redenen. Daar schiet natuurlijk niemand wat mee op, dus wij zeggen waar het op staat. Ook als bepaalde zaken niet mogelijk/ideaal zijn, zullen we je hier op wijzen.

Open Communicatie

Een open communicatie is belangrijk om ervoor te zorgen dat de samenwerking goed verloopt. Het is dan ook belangrijk dat iedereen zijn mening ongecensureerd kan delen zonder hier op afgerekend te worden. Het gaat hier immers over jou project.

Vrijheid

Los van het feit dat wij alles voor je creëren en onderhouden is jou mening de belangrijkste. Wil jij iets in het roos met witte stippen? Consider it done. Het gaat hier over jou project , daarom we bieden we je ook voor 100% creatieve vrijheid.

Persoonlijke Service

Bij ons bent u geen nummer. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat er beter of anders kan. Geen vraag is teveel en jou tevredenheid is onze prioriteit. Ben je niet beschikbaar tijdens de gebruikelijke kantooruren? Ook dit is geen probleem, wij passen ons aan.

Uitgebreid Aanbod

Door ons uitgebreid aanbod aan diensten kan u makkelijk alles door ons laten beheren. Hierdoor heeft u geen last van een onnodig aantal facturen. En moet u ook niet langer communiceren met verschillende personen. U Heeft 1 contactpersoon voor al u vragen of problemen.